Flamingo

Er is niets zo feestelijk als een springkasteel, vooral als het eruitziet als een gigantische roze flamingo! Het is de perfecte manier om elk feestje of evenement naar een hoger niveau te tillen. Kinderen zullen hun ogen uitkijken wanneer ze deze kleurrijke attractie zien opblazen voor hun neus.

Het beste van alles is dat dit springkasteel niet alleen fantastisch uitziet, maar ook ontzettend leuk is om in te springen. Met zijn hoge muren, zachte bodem en glijbaan is het een veilige plek voor kinderen om naar hartenlust te ravotten en te spelen. Ze kunnen rennen, springen en salto’s maken terwijl ze genieten van de zachte deining van het luchtkasteel.

Maar het springkasteel is niet alleen voor kinderen. Ook volwassenen zullen de verleiding niet kunnen weerstaan om erop te springen en hun innerlijke kind weer tot leven te brengen. Want wie kan nu weerstaan aan de charme van een roze flamingo? Het is de perfecte manier om de stress van het dagelijks leven even te vergeten en gewoon even te spelen.

Dagprijs: €90

Weekendprijs: €140

 

Superleuk! Deze wil ik!

LENGTE
5 meter

BREEDTE
4 meter

HOOGTE
3,6 meter

Onze garantie

Wij leveren gratis in een straal van 20 kilometer rondom Herk-de-Stad. Verder mag je rekenen op onze slecht-weer-garantie: dat betekent dat je tot 4 uur voor de plaatsing de afspraak kan verplaatsen of annuleren bij slecht weer. Zo kan je zorgeloos je feest van A-Z plannen, zonder daar mee in te zitten.

Een valmat nodig?

Wens je graag een valmat samen met je springkasteel te huren? Dat kan!
Deze komen op slechts €5/stuk .

De afmetingen van onze valmatten zijn 1 op 2 meter. Je kan dit altijd doorgeven via mail, telefoon of het gewenste aantal aanduiden via ons reserveringsformulier!