Joy-Fun-Jump

Als je op zoek bent naar een stoer en kleurrijk springkasteel, dan is het eigenste en nieuwste springkasteel van Joy-Fun-Rental een absolute must-have! Dit luchtkasteel is niet alleen een lust voor het oog met zijn felle paars-geel-groene kleuren en kleurrijke spetters, maar het is ook nog eens een geweldige manier om de kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Zoals al onze springkastelen is het onze eigen vormgegeven springkasteel is niet alleen voor kinderen. Ook volwassenen kunnen zich laten gaan en hun innerlijke kind weer tot leven brengen door op het kasteel te springen en te spelen. Het is de perfecte manier om de team- of familiegeest te versterken en om samen te lachen en plezier te hebben.

Dus waar wacht je nog op? Huur nu het kleurrijke springkasteel van Joy-Fun-Rental en laat het feest beginnen! Het is de beste manier om je evenement op te fleuren en om iedereen te laten genieten van een dag vol plezier en avontuur.

Dagprijs: €90

Weekendprijs: €140

Superleuk! Deze wil ik!

LENGTE
4.8 meter

BREEDTE
4 meter

HOOGTE
3 meter

Onze garantie

Wij leveren gratis in een straal van 20 kilometer rondom Herk-de-Stad. Verder mag je rekenen op onze slecht-weer-garantie: dat betekent dat je tot 4 uur voor de plaatsing de afspraak kan verplaatsen of annuleren bij slecht weer. Zo kan je zorgeloos je feest van A-Z plannen, zonder daar mee in te zitten.

Een valmat nodig?

Wens je graag een valmat samen met je springkasteel te huren? Dat kan!
Deze komen op slechts €5/stuk .

De afmetingen van onze valmatten zijn 1 op 2 meter. Je kan dit altijd doorgeven via mail, telefoon of het gewenste aantal aanduiden via ons reserveringsformulier!