Jungle Gorilla

Een springkasteel met een gorillaprint is een geweldige manier om kinderen te vermaken en hun verbeelding te prikkelen. Het is een indrukwekkend gezicht om dit gigantische gorilla springkasteel op te zetten op feestjes of evenementen. Het springkasteel is ontworpen met typerende groene en gele kleuren, opvallende prints en de structuur van het kasteel lijkt op het uitzicht van een jungle, met een grote gorilla waar je onderdoor kan klimmen. Dit geeft kinderen het gevoel dat ze zich in de jungle bevinden tussen de wilde dieren.

Het gorilla springkasteel biedt kinderen de mogelijkheid om te springen, klimmen en glijden op een veilige en zachte ondergrond. Het geeft hen de kans om te spelen en te ravotten terwijl ze in een fantasiewereld van gorilla’s en jungle leven. Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en urenlang plezier hebben.

Dus als je op zoek bent naar een leuke attractie voor een feestje of evenement, dan is het gorilla springkasteel zeker een aanrader. Het is veilig, leuk en stimulerend voor de verbeelding van kinderen. Dit springkasteel zal zeker indruk maken op kinderen en hen helpen om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Dagprijs: €110

Weekendprijs: €170

 

Superleuk! Deze wil ik!

LENGTE
5 meter

BREEDTE
5.4 meter

HOOGTE
3,9 meter

Onze garantie

Wij leveren gratis in een straal van 20 kilometer rondom Herk-de-Stad. Verder mag je rekenen op onze slecht-weer-garantie: dat betekent dat je tot 4 uur voor de plaatsing de afspraak kan verplaatsen of annuleren bij slecht weer. Zo kan je zorgeloos je feest van A-Z plannen, zonder daar mee in te zitten.

Een valmat nodig?

Wens je graag een valmat samen met je springkasteel te huren? Dat kan!
Deze komen op slechts €5/stuk .

De afmetingen van onze valmatten zijn 1 op 2 meter. Je kan dit altijd doorgeven via mail, telefoon of het gewenste aantal aanduiden via ons reserveringsformulier!