Jungle Lion

Een leeuwenspringkasteel is een geweldige attractie voor kinderen op elk feestje of evenement. Met zijn felgele kleur en gevaarlijke leeuwenkop, is het springkasteel de perfecte manier om kinderen te vermaken en hen de kans te geven om te spelen in een wereld van wilde dieren.

Kinderen kunnen op het springkasteel springen, klimmen en glijden op de zachte, veilige muren en bodem van het kasteel. Het geeft kinderen niet alleen de kans om hun energie kwijt te raken, maar het stimuleert ook hun verbeelding en creativiteit terwijl ze spelen.
Het is de perfecte manier om een feestje of evenement extra leuk te maken en iedereen te laten genieten van een dag vol plezier.

Dus als je op zoek bent naar een geweldige attractie voor je volgende feestje of evenement, dan is het leeuwenspringkasteel zeker iets om te overwegen. Het is veilig en leuk, en het zal zeker een glimlach op het gezicht van elk kind toveren.

Dagprijs: €90

Weekendprijs: €140

 

Superleuk! Deze wil ik!

LENGTE
4.8 meter

BREEDTE
4 meter

HOOGTE
3 meter

Onze garantie

Wij leveren gratis in een straal van 20 kilometer rondom Herk-de-Stad. Verder mag je rekenen op onze slecht-weer-garantie: dat betekent dat je tot 4 uur voor de plaatsing de afspraak kan verplaatsen of annuleren bij slecht weer. Zo kan je zorgeloos je feest van A-Z plannen, zonder daar mee in te zitten.

Een valmat nodig?

Wens je graag een valmat samen met je springkasteel te huren? Dat kan!
Deze komen op slechts €5/stuk .

De afmetingen van onze valmatten zijn 1 op 2 meter. Je kan dit altijd doorgeven via mail, telefoon of het gewenste aantal aanduiden via ons reserveringsformulier