Wie, wat, waar?

We stellen ons graag even voor aan jullie: wij zijn Jeroen en Evelien, de zaakvoerders van Joy & Fun Rental.
Wij zijn samen met Joy & Fun Rental begonnen omdat we een groot hart hebben voor de kinderen.
De kinderen een leuke, ontspannende tijd bezorgen dat is ons doel!

In juli 2022 zijn we gestart met Joy & Fun Rental. Met het idee het kleinschalig te houden, hebben we 2 springkastelen aangekocht.
We merkten al snel dat we regelmatig iemand moesten teleurstellen, omdat we niet genoeg springkastelen in ons bezit hadden. Daarom hebben we een maand na onze opstart nog eentje bijgekocht.

In het voorjaar van 2023 krijgen we al veel reservaties voor de communie-periode binnen, wat nieuw was voor ons omdat we vorig jaar pas in de zomer waren begonnen met Joy & Fun Rental. Dit schrikt ons zeker niet af om er vol voor te gaan en er samen met jullie ook dit jaar een topzomer van te maken.

We zijn heel blij dat we het vertrouwen van jullie krijgen voor het verhuren van onze springkastelen en we er samen met jullie een leuke dag van mogen maken voor de kinderen.

Ondertussen staat de teller op 5 springkastelen waar voor elk kindje wel een leuk thema tussen zit.We hopen jullie de volgende jaren met heel veel plezier en liefde te kunnen verder helpen.

Geïnteresseerd in wat we
in ons aanbod hebben?

Onze garantie

Wij leveren gratis in een straal van 20 kilometer rondom Herk-de-Stad. Verder mag je rekenen op onze slecht-weer-garantie: dat betekent dat je tot 4 uur voor de plaatsing de afspraak kan verplaatsen of annuleren bij slecht weer. Zo kan je zorgeloos je feest van A-Z plannen, zonder daar mee in te zitten.