Unicorn Magic

Stel je voor dat je een magisch land binnenstapt waar eenhoorns rondspringen en er overal regenbogen zijn. Dat is precies wat je zult ervaren wanneer je op het unicorn springkasteel speelt! Dit schattige en kleurrijke springkasteel is perfect voor kinderen die van fantasie en sprookjes houden.

Het unicorn springkasteel is ontworpen met een prachtige eenhoorn vooraan en is versierd met heldere kleuren en fonkelende sterren. Kinderen kunnen in dit magische land springen en spelen, en zich voorstellen dat ze op de rug van een echte eenhoorn rijden. Ze kunnen hun innerlijke prinses of prins tevoorschijn halen terwijl ze zich vermaken op dit geweldige springkasteel.

Ook volwassenen kunnen uiteraard meedoen met het plezier! Ze kunnen zich laten gaan en hun innerlijke kind weer tot leven brengen door op het kasteel te springen en te spelen. Het is de perfecte manier om een feestje of evenement extra leuk te maken en iedereen te laten genieten van een dag vol plezier.

Als je op zoek bent naar een betoverend springkasteel voor je volgende feestje of evenement, kies dan voor het unicorn springkasteel! Het is veilig, leuk en fantastisch, en het zal zeker een glimlach op het gezicht van elk kind (en volwassene) toveren.

Dagprijs: €90

Weekendprijs: €140

 

Superleuk! Deze wil ik!

LENGTE
4.8 meter

BREEDTE
4 meter

HOOGTE
3.1 meter

Onze garantie

Wij leveren gratis in een straal van 20 kilometer rondom Herk-de-Stad. Verder mag je rekenen op onze slecht-weer-garantie: dat betekent dat je tot 4 uur voor de plaatsing de afspraak kan verplaatsen of annuleren bij slecht weer. Zo kan je zorgeloos je feest van A-Z plannen, zonder daar mee in te zitten.

Een valmat nodig?

Wens je graag een valmat samen met je springkasteel te huren? Dat kan!
Deze komen op slechts €5/stuk .

De afmetingen van onze valmatten zijn 1 op 2 meter. Je kan dit altijd doorgeven via mail, telefoon of het gewenste aantal aanduiden via ons reserveringsformulier!